Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Допрем҆ єрний показ Ford Mustang Mach-E

Американська компанія Ford розсекретила одну з найбільш інтригуючих новинок останього часу, мова йде про середньорозмірний електричний кроссовер, який спроектовано для конкуренції з такими відомими та успішними електромобілями як Tesla Model 3 та Jaguar I-Pace. Ford Mustang Mach-E обєднує в собі декілька якостей – це спортивний кроссовер і водночас економний та комфортний автомобіль з досить великим запасом ходу. Майбутнє цієї цікавої та не пересічної моделі залежитиме від вартості та готовності шанувальників бренду «Mustang» до змін.

Mach-E отримав кузов купе кроссовера, який витягнувся у довжину на 4,7 метра та має низьку лінію даху за рахунок чого виглядає дуже спортивно. Це не завадило моделі мати п҆ ятимісний салон та багажний відсік на 500 літрів. Водночас, зовнішній вигляд та компоновка салону викликають суперечливі емоції. Передня частина кузова виконана за сучасними лекалами європейського підрозділу компанії Ford, але від американців на капоті красується фірмова емблема «Mustang», що є досить незграбно. Як відомо автомобілі з «Mustang» на радіаторній решітці асоціюються з потужними бензиновими двигунами…

Форма кузова чудово пропрацьована в аеродинамічній трубі, тому коефіцієнт аеродинамічного спротиву не гірший ніж у конкурентів. Фішкою нового Ford Mustang Mach-E стане бездротовий доступ до салону, який активується і розблоковується зі звичайного смартфона.

Електричний Mustang доступний в декількох модифікаціях в тому числі з заднім або повним приводом. В базі на кроссовер встановлюється 255-сильний електродвигун та акумулятор на 75 кВт/год. У якості додаткової опції пропонується акумулятор на 99 кВт/год з яким автомобіль зможе проїхати без дозарядки близько 600 км. В топовому виконані електромотор Mustang Mach-E видає 333 к.с. що дозволяє повнопривідному кроссоверу долати першу сотню всього 5,3 секунди. В майбутньому виробник планує розігнати електроустановку до 450 к.с. та 830 Нм крутного момента.

Найбільш спірним рішенням у новому електромобілі від Ford виявився дизайн інтер҆ єру, де посередині центральної консолі височіє 15,5-дюймовий екран мультимедійної системи. Гигантський розмір екрану, який має портретний орієнтир, натякає на прихуд у автомобілі сучасних сенсорних панелей для керування всіма функціями та опціями. Попереду водія розмістився дещо менший екран, який виконує роль віртуальної панелі приладів. Якість матеріалів обробки салону досить посередня і навіть не натякає на преміум.

У компанії Ford дещо відкрили таємницю, щодо цін на новинку. За інформацією з офіційних джерел, базовий Ford Mustang Mach-E коштуватиме від 50 тисяч євро, а старт продажів заплановано на весну 2020 року…

 

19.11.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Допрем҆ єрний показ Ford Mustang Mach-E

Політика конфіденційності